Tijdens de landelijke rookworstkeuring op 26 september 2024 heeft de vakkundige jury de rookworst van Keurslager Schaafsma uit West-Terschelling uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke fijne varken rookworst van hoge kwaliteit is. En dat betekent goud voor de rookworst!
Geen enkele BBQ-worst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat. Tijdens de jaarlijkse barbecueworstkeuring op 16 mei 2024 werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de BBQ-worst. Vol trots kunnen wij zeggen dat ze het predicaat GOUD hebben gekregen!
Jaarlijkse barbecueworstkeuring
Elk jaar weer steken we veel tijd in het perfectioneren van de worst. De Vereniging van Keurslagers organiseert elk jaar de keuring, waarbij een onafhankelijke vakjury de barbecueworsten blind beoordeelt op samenstelling, bite, smaak, kleur en geur.
Tijdens de landelijke maaltijdkeuring 2024 heeft de vakkundige jury de maaltijd van Keurslager Schaafsma uit West-Terschelling uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke maaltijd van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met de score: 100 punten. En dat betekent goud voor de maaltijd!